top of page

Urkvinde og Blogger

Så har jeg fået min webside på plads - og i skrivende stund er min første blog undervejs. Jeg har læst, at blogs er "et fænomen, ligesom de aktuelle sociale netværk facebook og twitter, hvor det digitalt tekniske kun er et af flere elementer." ( citat wikipedia ) .

Nå, der kom jeg nok på en skarp læringskurve - hvis jeg skal til at blive en del af et "fænomen", for det er skam en speciel fornemmelse at lave sin egen hjemmeside, skrive sin egen blog og være sin egen udfordrer.

Ingen har jo bedt mig om at skrive, og ingen har bedt mig om at lave en hjemmeside - men jeg er gradvis blevet mere og mere nysgerrig på at bruge disse værksøjer til at kommunikere mine tanker, kompetencer og faglige tilbud ud til en større gruppe personer.

I løbet af de sidste år har jeg ændret meget i mit liv. Jeg er gået fra en forudsigelighed i et lederjob til en noget mere søgende og kreativ proces, hvor det kun er mig og mine evner til at få nye indput opsøge nye mennesker, der er udslagsgivende for, hvad der sker i mit liv.

Jeg har oplevet, at netop dette fokusskifte har åbnet uanede nye og spændende muligheder.

Jeg vil være med til sætte fokus på at være en synlig, stærk og viljefast kvinde. Jeg vil være med til at sætte nye visioner og nye perspektiver på det gode liv.

Det er nu endelig tiden til at turde overskride, de grænser andre har sat op for os - og samtidig fastholde livsglæde, livsnydelse - udforske - opfinde - genopdage alle de kvindemuligheder, der ligger lige om hjørnet.

Da jeg var mellem 45 og 60 blev jeg først topleder i det offentlige, lagde kommuner sammen, tog en Master i Ledelse, var medforfatter på fagbøger og fik mulighed for at præge uddannelsesystemet internationalt. Fantastisk spændende tid med mange store oplevelser.

Men efter 60plus er jeg blevet urkvindekraftudvikler. Beskæftiger mig med kvindeworkshops, sexologi, yoga, shamaniske, foredrag om kvindelig udvikling - om kvindelig ledelsesudviklinge og om forskning i urgamle kvindekulturer.

Min livsrejse lærer mig hver dag, at hvis du selv tør åbne for din indre styrke, din intuition og din nysgerrighed, så er der så meget spændende derud i verden, som kvinder kan være med til at udvikle.

En bloggers liv er netop begyndt i cyperspace. - Jeg er Female Facilitator og Gamechanger og et urkvindekraft-fænomen. Velkommen til www.mariannekrontoday


Udvalgte blogindlæg
Kom tilbage igen snart
Når indlæg er udgivet, kan du se dem her.
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Ingen tags endnu.
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page